Així és l’app per lligar exclusiva per vegans i vegetarians

per Redacció, el 15 de desembre de 2023 a les 06:00
Les persones veganes i vegetarianes no sempre són acceptades pel seu entorn. Hi ha moltes persones que no entenen la seva filosofia de vida i això pot suposar un problema a l'hora de trobar parella.

Per evitar situacions incòmodes a l'hora d'anar a sopar per primer cop amb una cita, s'ha creat Grazer, una app per lligar exclusiva per persones veganes i vegetarianes.


"No diria que jo hagi tingut males experiències sortint amb persones que mengin carn, però sí que he viscut situacions de tensió en aplicacions de cites convencionals, molts debats i molts descarts ràpids. Veus sovint perfils dient 'No surtis amb mi si ets vegà', la qual cosa és bastant frustrant", declarava Lewis Foster, el creador de l'App .

L'objectiu és facilitar la connexió entre persones amb estils de vida similars. "Crec que tots sentim una connexió més profunda quan coneixem algú que comparteix els nostres valors, per això les persones veganes tenen més possibilitats de congeniar amb altres persones veganes", va afirmar Foster.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: