Qui és la noia amb qui tots confonen a la Clara Chía?

per Redacció, el 31 de gener de 2023 a les 06:00
Des que la Shakira va llançar amb Bizarrap la "BZRP Music Sessions #53", moltes persones han volgut saber qui és la Clara Chía i quina ha estat la seva reacció. La nova parella d'en Piqué, però, sempre ha sigut molt discreta i les seves xarxes socials continuen sent privades.

Sembla, però, que tot i que en Piqué va compartir una fotografia amb ella, la Clara no en va compartir cap al seu perfil. I, de fet, trobar imatges seves és molt complicat. És per això que moltes persones l'han confós amb Dani Fae, una actriu i model estatunidenca molt coneguda a "Only Fans".

 
@itsdanifae #duet with @dani fae🧚🏼‍♀️ #WorldPrincessWeek #กรีนสกรีน i cant believe this is happening again #clarachia #danifae #pique #shakira #gerardpique #fyp ♬ why are you so obsessed with me - ♱
La jove dels Estats Units va confessar haver-se sentit molt assetjada, ja que les seves xarxes socials es van omplir de visites després que la Shakira publiqués el tema. Tampoc es va sentir còmode amb la publicació de les seves imatges i ja ho ha denunciat.

Aquesta, però, no és la primera vegada que es confon a una altra persona amb la Clara Chía. Fa uns mesos es va publicar un vídeo d'un directe d'en Piqué i l'Ibai on apareixia una noia de fons que s'assemblava molt a la Clara, així que tots van pensar que era ella. Dies més tard, però, es va saber que en realitat era una amiga i companya de feina de l'exfutbolista, que l'estava ajudant amb suport tècnic.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: