Logotip de Adolescents.cat

Què va passar amb Gerard Piqué als Premis ESLAND?

per Redacció, el 31 de gener de 2023 a les 06:00
Diumenge a la nit van tenir lloc els Premis ESLAND a l'Auditori Nacional de la Ciutat de Mèxic, on es van trobar els creadors de contingut més famosos d'Espanya i Amèrica Llatina.

Es tracta d'una festa d'un dels col·lectius més importants d'avui dia. Com era d'esperar, la celebració es va caracteritzar per la diversió i per la victòria d'Ibai Llanos, novament, com un dels creadors més importants d'Espanya i de Twitch en general.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)


Tot i que l'Ibai va ser el gran protagonista de la nit, Gerard Piqué també va tenir un moment de protagonisme. I és que resulta que, en un moment concret, la seva imatge va aparèixer a la pantalla del National Hall i es va il·luminar. Aleshores, moltes persones van escridassar-lo i van mostrar el seu suport a la seva exparella, Shakira.


Sembla que, mentre Espanya està dividida en dos bàndols, tota Llatinoamèrica està del costat de la Shakira. I no és d'estranyar, ja que no només li tenen una especial estima a l'artista, sinó que no estan gens d'acord amb el comportament d'en Piqué.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: