Aquesta tiktoker denuncia haver patit una agressió sexual a l'autobús

per Redacció, el 31 de gener de 2023 a les 06:00
Cada dia són més les persones que denuncien haver viscut una situació de violència sexual. Una de les últimes a fer-ho ha estat la tiktoker Paula Guerra, que va patir una agressió sexual a l'autobús i ho ha volgut explicar als seus seguidors.

Tot va començar quan un matí la Paula va agafar l'autobús per anar a veure a la seva àvia. Com explica al vídeo, ella anava dreta, a la part on es posen les dones embarassades, i just al darrere hi havia un home gran assegut. Tot anava bé, fins que de cop i volta va notar com algú li agafava el cul i a poc a poc treia la mà.


Ella es va girar i va veure que era un senyor d'edat avançada. Va decidir no donar-li més importància, perquè en el seu cap era impossible que aquell home li estigués tocant el cul, i va seguir al seu rotllo. Però, per la seva sorpresa, va tornar a notar com algú li feia pessigolles al cul.

Aleshores, es va girar, el va mirar i li va dir: "què estàs fent?", però l'home no li va dir res. Ella va començar a cridar-li i a dir-li a la gent del voltant que li estava tocant el cul. Eren unes 10 persones, però "ningú va fer res. Ningú. A mi em va fer molta por perquè hi havia un xofer, hi havia gent, anava tothom i ningú va ser capaç de dir res", explica.


Ella va baixar a la següent parada i l'home també. Així que li va seguir cridant i li va demanar que no la tornés a tocar. Seguidament, va trucar a la seva àvia per explicar-li la situació i també a la policia. Poc després, una patrulla va agafar a l'home i "el van posar contra la paret". Ella va haver d'anar al metge perquè estava amb ansietat i també va anar a denunciar-lo.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: