Quines conseqüències té suprimir la regla per sempre?

per Redacció, el 4 de febrer de 2023 a les 06:00
Són moltes les dones que pateixen forts dolors a causa de la menstruació i per això moltes opten per suprimir-la definitivament. Potser mai ho havies pensat, però és una solució sense risc que s'ofereix a aquelles persones que no desitgen tenir fills i que, per tant, no necessiten tenir la regla.

L'únic que s'ha de tenir en compte és seguir les pautes mèdiques i utilitzar els fàrmacs adequats. Abans, però, un professional de la salut haurà d'analitzar el teu cas, tenint en compte la teva edat, els teus hàbits, si has patit alguna malaltia i els medicaments que has pres fins al moment. Segons el teu diagnòstic, es decidirà quina és la millor opció per tu.

Un dels problemes d'avui dia és que les dones tenen més cicles menstruals que fa uns anys, ja que la primera menstruació es produeix abans, hi ha un menor índex d'embarassos, les lactacions són menys prolongades i les menopauses més prologades. "Tot això fa que estiguem més exposades a malalties relacionades amb ovulacions i menstruacions freqüents com el càncer d'ovari i l'endometriosi", afirma la doctora Estela Lorenzo.

Per tant, entre els beneficis de suprimir la regla trobem la disminució del risc de patir les malalties mencionades anteriorment, del dolor menstrual, dels problemes derivats del sagnat abundant, de l'anèmia per dèficit de ferro, dels símptomes del síndrome premenstrual i la prevenció de les migranyes. A més, et permet dur un estil de vida molt més actiu, ja que no et veus limitada per la regla.

La píndola, el pegat o l'anell són els mètodes més utilitzats per suprimir-la, però hi ha altres mètodes. L'ús d'un o un altre "ha de venir aconsellat per un especialista". Però, quines són les conseqüències que pot tenir eliminar la menstruació?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: