Joana Sanz demanarà el divorci a Dani Alves

per Redacció, el 1 de febrer de 2023 a les 09:35
La model canària Joana Sanz demanarà el divorci al futbolista Dani Alves i podria afectar a la petició de llibertat provisional que ha sol·licitat el brasiler. Segons ha avançat El programa de Ana Rosa de Telecinco, l'esposa d'Alves volia ser qui li comuniqués a presó, però el brasiler hauria rebutjat la visita vis-a-vis. Per això mateix, han estat els advocats qui li han comunicat.

Com afecta això a Dani Alves? En primer lloc, a la seva demanda de llibertat provisional. Argumenta que està arrelat familiarment a Catalunya, ja que està empadronat a Esplugues de Llobregat, on vivia amb Sanz. Que es divorciï pot fer canviar les coses.


Què l'incrimina? Segons la informació que ha publicat La Vanguardia, els Mossos d'Esquadra tenen moltes proves que incriminen Alves. Entre d'altres, les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca -que avalen la versió de la víctima a l'espai públic i destapen el que semblen mentides del futbolista- i les restes de semen trobades al lavabo, on s'hauria produït la violació. A més a més, segons El Periódico tant la jutgessa com el fiscal, que va demanar la presó sense fiança com a mesura cautelar, donen total credibilitat a la versió de la víctima. El brasiler s'havia presentat divendres 20 de gener a primera hora als jutjats i, més tard, va sortir arrestat en un cotxe policial. Si no hagués acudit als tribunals, la jutgessa estava disposada, fins i tot, a signar una ordre internacional de detenció.
La víctima rebutja ser indemnitzada.


La jove de 23 anys hauria rebutjat ser indemnitzada pel brasiler. Una opció que va posar damunt la taula la mateixa jutgessa, que li suggeria que reclamés una compensació econòmica per lesions i danys morals. La presumpta víctima de l'agressió va afirmar que el seu únic objectiu és que es faci justícia i que Alves pagui pels seus actes ingressant a presó. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: