Una dona crea joies amb esperma i guanya més 350.000 euros l'any

per Redacció, el 4 de febrer de 2023 a les 06:00
Amanda Booth és una escultora que s'ha fet coneguda per fer joies amb fluids corporals. L'artista amb seu a Canadà documenta la seva feina a TikTok i ja té gairebé 200.000 seguidors.

Tot va començar quan un dia l'Amanda, de 33 anys, va decidir fer joies com una manera de teràpia per la seva depressió i ansietat. Al principi només li compraven els seus amics, però el negoci va anar creixent. "Vaig començar a treballar amb cendres i llet materna perquè tenia una amiga el fill de la qual va morir i després una altra amiga em va preguntar si podia fer llet materna i vaig haver d'esbrinar com convertir-la en pols", explica l'artista.


Va començar a compartir la seva feina a les xarxes socials i va rebre centenars de comandes. Un dia algú li va preguntar a TikTok si algun cop havia incorporat esperma a la seva feina i va decidir provar-ho. "Primer ho vaig provar amb la mostra del meu marit i va funcionar, així que vaig començar a acceptar comandes. Ràpidament, va igualar el nivell de comandes que rebíem d'altres dissenys i col·leccions", afirma.
@amandaldbooth Still a ways to go 🥲 #jizzyjewellery ♬ original sound - ✨Amanda Booth✨
Aquestes joies les ven per entre 110 i 300 dòlars canadencs. Per fer-les, deixa assecar el semen, el converteix en pols i ho barreja amb argila per crear "perles". Ella diu que pot ser un regal ideal per "marcar el teu viatge de fertilitat, rebre un regal de vasectomia, sorprendre a la teva parella o simplement voler estar més a prop". Tot i que pot sonar estrany, assegura que en un any ha guanyat més de 350.000 euros.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: