Detenen la parella d'una «tiktoker» per agredir-la en una retransmissió en directe

per Redacció, el 2 de febrer de 2023 a les 06:59
La Policia Nacional espanyola investiga un nou cas de violència masclista a les xarxes socials. El nòvio de la creadora de contingut a la plataforma TikTok coneguda com a Simona ha estat arrestat aquest dimarts per haver-li clavat una bufetada durant una retransmissió en directe.

La detenció s'ha produït quan la parella ha acudit a comissaria per denunciar que estaven rebent insults i amenaces a internet arran dels fets. El vídeo s'havia fet viral i els agents del cos de seguretat a la Comissaria Provincial de Sòria han identificat l'agressor, segons ha informat la subdelegació del govern espanyol a la província.


La noia estava conversant en directe amb tres nois joves més sobre preferències i intimitats sexuals. Quan Simona va compartir la seva perspectiva sobre una pràctica concreta, la mà del seu nòvio, que estava al costat, va aparèixer al pla i va colpejar violentament la cara de la noia.
 
En un primer moment, la víctima va dir que havia estat el seu pare, però més endavant va acabar revelant la identitat del veritable agressor, tot justificant-lo dient que havia estat "per fer un espectacle per diners". Una vegada els agents l'han identificat a comissaria, la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) ha tramitat l'atestat policial i han posat el jove a disposició judicial.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: