Els pantalons que estan triomfant a TikTok i que no poden faltar al teu armari

per Redacció, el 5 de febrer de 2023 a les 06:00
Els pantalons càrrega s'han convertit en un imprescindible d'aquesta temporada i no és d'estranyar. I és que no només aconsegueixen donar-li un toc especial al teu outfit, sinó que també t'ofereixen molta comoditat i practicitat.

Tot i que sempre els hàgim vist com uns pantalons per treballar en certes feines com la fusteria i la fontaneria, en realitat es van inventar a mitjans del segle XX per ser utilitzats pels soldats. Originalment, incloïa una butxaca lateral molt gran i una altra a la part dels malucs per guardar correctament la munició.


Va ser als anys 90 quan l'estil urbà es va començar a apoderar d'aquest estil i molts artistes de hip-hop i rap els van començar a dur. Anys més tard, s'ha convertit en una de les peces de roba preferides de les influencers i a TikTok hi ha milions de vídeos de persones lluint-los.
 
@elenagortari Hay algo de esos pamtalones que ✨✨✨✨📈📈📈 #fakebody #fakesituation⚠️ ♬ Dos Mil 16 - Bad Bunny

Concretament, estan triomfant els pantalons càrrega del Decathlon. Costen uns 17 euros i tothom assegura que són molt còmodes. Els trobaràs a la secció de muntanyisme i n'hi ha tant per dona com per home. Són ideals per fer activitats a l'aire lliure gràcies a la quantitat de butxaques que té, però també són perfectes pel dia a dia.
 
@jaimelloretsk los pantalones cargo de decathlon son increíbles #decathlon #pantalones #cargo ♬ sonido original - Vilugontero


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: