Polèmica entre Agoney i aquest famós influencer

per Redacció, el 6 de febrer de 2023 a les 06:00
Agoney, l'exconcursant d'Operación Triumfo 2017, ha estat un dels artistes que ha actuat al Benidorm Fest. Però no només ha fet una actuació impecable, sinó que ha aprofitat una roda de premsa dels mitjans per llançar un missatge potent dirigit a Malbert i als haters.

"Us demano respecte i afecte. Aquí i a les xarxes. Tant per als artistes com per als que donaran la seva opinió. Recordeu: la música va néixer lliure, no l'embrutem. Pel que fa a això, jo no m'he preparat per res. De fet, a qui cal educar és a ells. De fet, aquí tenim, pel fons, un especialista en hate. Malbert, estàs per aquí?", va dir Agoney.


I va afegir: "És un especialista en hate. És a ells a qui cal reeducar, a qui cal donar una lliçó. És a ells als que cal donar una lliçó i dir-los que a la gent que s'hi puja (a l'escenari) cal respectar-la. Jo, per la meva banda, deixaré una cosa clara: no donaré veu a aquesta gent. Ja està".
 
Però l'Agoney no ha estat l'únic en pronunciar-se, sinó que les Twin Melocy i l'Aritz també han volgut expressar que ho han passat molt malament. "Per la salut mental dels propers concursants, voldríem que es doni espai a gent que construeixi i no a la que destrueix, perquè nosaltres també ho hem passat una mica malament", han dit les tiktokers.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: