La Rosalía trenca amb la seva representant

per Redacció, el 3 de febrer de 2023 a les 06:00
Després de 6 anys de contracte, la Rosalia ha posat fi a la seva relació professional amb Rebeca León, la seva manager. Juntes han viscut moltes coses, però han decidit que ha arribat el moment de separar els seus camins i seguir les seves carreres per separat.

Fonts properes asseguren que no hi ha hagut cap problema entre elles i que continuen tenint molt bona relació. De fet, ambdues han mostrat un etern agraïment per tot el que han aconseguit juntes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeca Leon (@rebecaleon)


Es van conèixer quan la Rosalía encara no era coneguda a fora d'Espanya i va ser l'impuls que la va ajudar a enlairar la seva carrera. I és que la mànager va saber reconèixer tot el talent que tenia l'artista després de veure-la actuar l'any 2017. En aquells moments "no havia conegut mai cap mànager ni havia tingut manager", confessava la Rosalía a LLYLM.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeca Leon (@rebecaleon)


Ara l'artista ja té la seva marca creada i milers de fans repartits arreu del món. Tot i que la figura d'un manager ja no és tan imprescindible, és innegable que la Rebeca va fer molt bé la seva feina.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: