Logotip de Adolescents.cat

Així va ser realment com Shakira va descobrir la infidelitat de Piqué

per Redacció, el 3 de febrer de 2023 a les 06:00
Des que Shakira va treure el seu nou tema amb Bizarrap, cada cop queda més clar que el motiu de la ruptura va ser la infidelitat d'en Piqué amb la Clara Chía. De fet, s'hauria confirmat que l'artista va contractar a un detectiu privat i que va ser així com va saber que la seva parella s'estava veient amb una altra noia.

Això va passar molt abans que la cantant s'adonés que el pot de la melmelada de casa seva s'estava acabant i que ni l'exfutbolista ni ella eren els culpables. I és que com va explicar a una entrevista i com apareix a la cançó 'Te felicito', la Shakira anava a la nevera a "trobar la veritat".


Però mesos abans, mentre l'artista estava als Estats Units gravant el programa 'Dancing With Myself' en Piqué li va demanar un temps. Aquí va ser quan ella hauria demanat a un detectiu que el seguís i li fes fotos. Després d'assabentar-se de tot, l'artista va proposar a Piqué anar a teràpia de parella, però ell no va voler.

Finalment, quan en el futbolista va tornar a casa el maig del 2022 es va produir la ruptura definitiva. Però, com va explicar el reporter Jordi Martin, la parella es va separar a l'abril i després en Piqué li va demanar perdó a la Shakira i una segona oportunitat, però ella no va voler.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: