Logotip de Adolescents.cat

Netflix revela com bloquejarà comptes per evitar compartir contrasenyes

per Redacció, el 3 de febrer de 2023 a les 10:22
Netflix ja ha revelat quin serà el seu pla per frenar els comptes compartits i evitar que la gent es passi les contrasenyes. Si no vius amb algú, és a dir, si no es comparteix mateix espai físic  Wi-Fi, IP...), no podràs compartir dispositius.

La informació ha estat publicada a la mateixa pàgina web de la plataforma i la gent no està contenta. De fet, el malestar de la gent que ja van notar fa unes setmanes quan Netflix va deixar de ser la plataforma més vista. De fet, el 2022 van perdre centenars de milers d'usuaris pels canvis de preus, noves mesures restrictives i un contingut cada vegada menys treballat.


Com controlarà Netflix si es comparteix un mateix compte?
Netflix deixa molt clar que "les persones que no convisquin amb l'usuari hauran d'usar el seu propi compte”, assegurant que podrien bloquejar l'accés "en aquells dispositius que no formin part de la teva ubicació principal". És a dir: control d'IP a través de la connexió a internet que, majoritàriament, es fa a través de Wi-Fi.


Així doncs, totes aquelles persones que comparteixen compte, la podran veure bloquejada. Una de les mesures que reclama Netflix és que, si en 31 dies no s'ha enregistrat amb el Wi-Fi del compte principal, aquell dispositiu quedarà bloquejat. 

Netflix assegura que posarà a disposició dels seus subscriptors "un codi d'una caducitat de 7 dies" per poder mirar-ho en altres dispositius, que siguin de la seva propietat, o que estiguin de viatge.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: