Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa marca de roba, cobrarà per les devolucions de les compres online

per Redacció, el 3 de febrer de 2023 a les 10:29
Zara comença a cobrar les devolucions de les compres online. Per a les comandes realitzades des d'aquest mateix febrer, la marca d'Inditex cobrarà un recàrrec de 1,95 euros en el cas que un repartidor acudeixi al domicili a recollir la devolució.

Si la persona va a la botiga a retornar la roba, continuarà sent gratuït, com fins ara. Segons expliquen des de la companyia, es tracta d'una mesura que ja està en vigor en la majoria dels mercats en els quals opera, on s'ha assumit "amb normalitat", i ara és el torn d'Espanya.


Des d'ara, en realitzar una comanda online i seleccionar un mètode d'enviament, la companyia recorda al comprador que és possible enviar a un transportista, però adverteix: "Les devolucions de comandes realitzades a partir del 01.02.2023 tindran un cost de 1,95 euros que es descomptaran de l'import reemborsat".




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: