Quina és la feina més desitjada pels espanyols?

per Redacció, el 6 de febrer de 2023 a les 06:00
Un mapa del món demostra que la teva cultura influeix a l'hora de pensar en la feina dels teus somnis. L'empresa Remitly ha analitzat les cerques de Google realitzades entre l'octubre del 2021 i l'octubre del 2022 amb la pregunta "com ser un..." i una professió.

Com expliquen des de Bussines Insider, les conclusions han estat que pilot, escriptor, ballarí, youtuber i empresari són les feines més desitjades. Canadà, Estats Units, Regne Unit i Austràlia han estat els països que més han buscat "com ser un pilot" i el sou mitjà d'aquesta professió als Estats Unts és de gairebé 100.000 dòlars (9.200 euros).

 

Pel que fa als ciutadans espanyols, la majoria somien en ser influencers. Els xinesos, en canvi, en ser dietistes i els libanesos en ser còmics. Mentre que a l'Índia, Nova Zelanda i Sud-àfrica desitgen ser escriptors, una professió que se segueix escollint en 75 països tot i els riscos que comporta.


Davant de l'informe de Remitly, alguns professionals han volgut aclarir que s'hauria d'eliminar el concepte de "feina somiada" perquè, en realitat, tots necessitem treballar per viure. Per tant, que t'agradi la teva feina no significa que sigui una cosa que somiaves fer, sinó una cosa que necessites fer per sobreviure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: