Naim Darrechi va a judici i aquesta és la seva condemna

per Redacció, el 7 de febrer de 2023 a les 06:00
Naim Darrechi estava en cerca i captura per no haver-se presentat al seu judici per haver agredit a un agent de policia a Palma de Mallorca durant la pandèmia. Finalment, l'influencer ha estat condemnat a sis mesos de presó i una indemnització de 180 euros.

El creador de contingut es troba a Mèxic per qüestions laborals i per aquest motiu s'ha hagut de celebrar el judici per videoconferència. En Naim ha admès els fets pels quals se'ls acusa i l'advocat ha arribat a un acord amb la fiscalia per tal d'evitar la seva entrada immediata a la presó. Així doncs, només anirà a la presó si no paga la compensació econòmica o si comet algun delicte en els pròxims dos anys.


Els fets van ocórrer l'any 2021 quan un grup de 350 joves es van reunir per beure al carrer. Durant aquesta trobada, ningú estava respectant les distàncies de seguretat, no duien mascaretes i tampoc respectaven les normatives de soroll. La policia va haver d'intervenir i el youtuber es va encarar amb ells i els va gravar. Els agents no van estar d'acord amb els seus actes i, per tant, van intentar detenir-lo, però es va resistir. Finalment, va ser arrestat públicament.

Com sempre, l'influencer va intentar rendibilitzar aquesta polèmica. Després que la magistrada decretes una ordre de cerca i captura, va penjar un vídeo al seu TikTok a un aeroport, fet que donava a entendre que estava bromejant amb una possible fuga.

 
@naimdarrechi Ya no regresamos @witoldmorales ♬ sonido original - Andyy😌😊

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: