Aquesta famosa parella de youtubers està sent cancel·lada: què ha passat?

per Redacció, el 7 de febrer de 2023 a les 06:00
AuronPlay i Biyín estan immersos en una greu polèmica i estan sent cancel·lats per moltíssima gent. 

Tot va començar quan el 31 de gener el youtuber Axel Blaze16 va publicar una entrevista amb Ithaisa Suárez, la mare de Yéremi Vargas, el nen que va desapareixer a Canaries l'any 2007. Segons explica, després de la desaparició del seu fill aquests dos youtubers van publicar tweets molt ofensius i li van fer molt de mal. Sembla que, fins i tot, la trucaven i es feien passar per la policia per donar-li informació falsa sobre el cas.


Ithaisa assegura que Sara Biyín "va fer força humor negre enfocat cap al meu fill. Ja li vaig demanar, si us plau, que parés. Reien en grup i jo vaig haver de denunciar... AuronPlay em va demanar disculpes en aquell moment. Les coses que em posaven eren gravíssimes. Això va ser el 2013".
 

Davant la polèmica, Biyín s'ha pronunciat per Twitch i ha dit el següent: "És una senyora que m'acusa d'unes coses que jo no sé si s'està equivocant o algú li està pagant. Arriba un punt on ja no sé ni què creure. Vull pensar que aquesta persona s'està confonent... Soc moltes coses en aquesta vida, però gilipolles i ximple no ho soc. Sé el que he fet i el que no".
 
@josemrtaqxa Le creen a biyin? #biyin #fyb #twich #biyinplay #auron #fybシ #viral #polemica ♬ sonido original - CLIPS.FLASH⚡

Tot i que la youtuber intenta negar els fets, molts usuaris s'han posat a buscar tweets antics, tant seus com de l'AuronPlay, i s'han adonat que n'han esborrat molts. Tot i això, encara es poden trobar tweets amb missatges molt ofensius, filonazis i racistes.
 
AuronPlay també ha aparegut al directe de Twitch de Biyín per donar-li suport: "La gent de Twitter seguirà pensant el que vulgui fins que assetgin un altre. Si demà Ibai fa qualsevol cosa, aniran a buscar-lo... Això és així. Li importes una merda tu i li importa una merda la senyora".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: