Jedet parla per primer cop després de l'agressió sexual

per Redacció, el 7 de febrer de 2023 a les 06:00
L'actriu gironina Jedet va patir una agressió sexual durant els Premis Feroz 2023 celebrats el 28 de gener a l'Auditori de Saragossa. El detingut va ser Javier Pérez Santana, un productor cinematogràfic de 55 anys, que no només va agredir sexualment a l'actriu, sinó també a un home sense identificar.

Jedet s'ha mantingut en silenci durant una setmana, però finalment ha compartit un missatge a través del seu Instagram: "Gràcies a tots pel suport, estan sent dies difícils per mi en els que fer coses normals se m'està fent un món. Estic més sensible que de normal, em sento aclaparada i atabalada, però la rutina i estar rodejada d'aquells qui t'estimen i et cuiden ajuda".

 

"Tant de bo ningú hagi de viure cap tipus d'assetjament. Tant de bo això serveixi perquè moltes més persones s'animin a parlar i a denunciar. Fins que se celebri el judici reprendre els meus compromisos professionals amb normalitat i no parlaré del tema. 'Valent és qui diu la veritat, tot i saber que pot perdre la seva calma'".


Els fets van ocórrer entre les 4 i les 6 de la matinada del dissabte al diumenge a l'Espai Ebro de Saragossa. Segons la investigació policial, Pérez Santana la va insultar i la va amenaçar: "Travesti de merda, ets una travesti envejosa, puta, transsexual envejosa, ves amb compte amb mi que soc gitano".

A més, Jedet va comentar els fets amb la gent del seu voltant, que li va confirmar que aquests homes "estaven fent tocaments en zones pudendes dels aquí presents sense el seu consentiment". Després de la denúncia, Pérez Santana va ser detingut per la Policia Local saragossana i posteriorment posat en llibertat amb càrrecs. Actualment, la Policia i la seva Unitat de Família i Dona es troben investigant el cas.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: