Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per l'actitud de Piqué i Clara Chía amb un reporter

per Redacció, el 7 de febrer de 2023 a les 08:55
Aquest dilluns Gerard Piqué i Clara Chía han parlat per primera vegada amb la premsa mentre anaven cap a les oficines de l'empresa de l'exfutbolista. Tot i que no s'han mostrat gaire partidaris de fer declaracions, la parella ha acabat responent algunes de les preguntes del reporter i també, rient-se d'ell.

És aquí on hi ha hagut polèmica. I és que, en diversos moments Gerard Piqué ha fet broma sobre les preguntes que li estava formulant el periodista. De fet, en un moment en què el reporter gairebé cau, l'exfutbolista li ha deixat anar: "Què t'has pres?".


 
@abelplanelles

¿Que os parece esta actitud de Pique? Fuente: Chance_Es europapress

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira


Per alguns usuaris, Gerard Piqué simplement ha fet servir l'humor per respondre. Per altres, en canvi, l'esportista i empresari s'ha mostrat poc respectuós amb el periodista.

Pel que fa a Clara Chía, ha preferit no respondre a les preguntes i mantenir-se en un segon pla. Segons diverses fonts, la jove ho ha estat passant molt malament aquestes últimes setmanes i vol estar tan allunyada com puguis dels focus d'atenció.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: