Quines són les conseqüències de no tenir sexe durant un temps?

per Redacció, el 3 de juny de 2023 a les 06:00
La quantitat de sexe que es té dins una relació no sempre és la mateixa. Hi ha períodes on potser tens relacions sexuals diàriament i d'altres en què estàs mesos sense tenir-ne. Això és normal i no passa res, però els experts han descobert que quan estàs un llarg temps sense sexe, el teu cos ho nota.

Cal tenir en compte que els orgasmes tenen multiples beneficis. D'una banda, ajuden al nostre cos a alliberar oxitocina i endorfines, de manera que l'estrès disminueix temporalment i ens permet dormir millor. Per tant, quan no tenim orgasmes, ens sentim més estressats i menys feliços. I, d'altra banda, segons un estudi publicat a la revista mèdica Biological Psychology, "les persones que tenen relacions sexuals regulars tenen uns nivells més baixos de pressió arterial que aquelles que no". 


Però això no és tot, sino que segons una investigació dels sexòlegs Carl Charnetski i Francis Brennan Jr, "aquelles persones amb una vida sexual més activa tenen més concentració d'anticossos al seu organisme". Per tant, el poc sexe pot debilitar el teu sistema immune. 

Així doncs, els experts recomanen que, si no tens sexe en parella, et masturbis, ja que té molts beneficis per la teva salut. I si et resulta difícil o avorrit, pots ajudar-te d'alguna joguina sexual.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: