Les sèries més esperades d'aquest febrer

per Redacció, el 9 de febrer de 2023 a les 06:00
Aquest mes de febrer s'estrenen moltes sèries i estem segurs de què aquestes t'encantaran:

 


Versió sense playbuzz
'Monster'
Un brillant neurocirurgià japonès es veu arrossegat a l'obscuritat en intentar resoldre una sèrie d'assassinats relacionats amb un pacient a qui un cop li va salvar la vida. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir de l'1 de febrer.

'Doctor en Alaska'
El recent llicenciat doctor Joel Fleischman (Rob Morrow), un jove jueu de Nova York, és destinat a un petit i remot poble d'Alaska. Allà haurà de fer la seva feina durant els propers quatre anys amb la finalitat de tornar el crèdit que li va concedir l'Estat per cursar els estudis de medicina a la Universitat de Columbia. Cordialment rebut pel fundador de la ciutat (Barry Corbin), un antic astronauta de la NASA, i pels excèntrics veïns, Joel s'adona que cada vegada és més difícil abandonar la ciutat. On la puc veure? Filmin. Quan? A partir del 7 de febrer.


'You' (Temporada 4)
La quarta entrega de "You" estarà dividida en dues parts i tindrà un total de 10 capítols. Per ara sabem que en Joe tornarà com a professor Jonathan Moore i serà l'encarregat de descobrir el culpable d'una sèrie d'assassinats. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 10 de febrer.

'Cardo' (Temporada 2)
La Maria surt de la presó després dels fets de la primera temporada i intentarà recuperar la seva vida.  On la puc veure? A Atresplayer Premium. Quan? A partir del 12 de febrer.

'Todas las veces que nos enamoramos'
La Irene i en Julio han estat enamorant-se, trencant i tornant-ho a intentar des que es coneixen. Aconseguiran tenir el seu final feliç algun dia? On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 14 de febrer.

'La chica invisible'
Es tracta de l'adaptació de l'exitosa novel·la d'en Blue Jeans. La sèrie narra el retrobament entre els dos protagonistes, un pare i la seva filla, que es veuran obligats a deixar de banda les seves diferències quan es veuen embolicats en la investigació de l'assassinat d'un adolescent. On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 15 de febrer.

'Pobre diablo'
Stan és un xaval normal i corrent excepte pel fet que és l'Anticrist. A més, acaba de fer 665 mesos. Queda un mes perquè es compleixi la profecia i hagi de complir el seu destí: sumir la humanitat a l'horror i al caos, i portar l'armagedó. Però ell té més interès a cantar i ballar en un musical de Broadway. On la puc veure? A HBO max. Quan? A partir del 17 de febrer.Versió sense playbuzz

'Carnival Row'
Burge ha esdevingut un refugi per a les criatures de fantasia que han fugit dels seus respectius mons assolats per la guerra. Però tot es complicarà quan un perillós assassí en sèrie comenci a caçar els no humans. L'inspector de la policia Rycroft Philostrate (Bloom) serà l'encarregat d'investigar l'últim cas: l'assassinat d'una cantant. I encara que l'inspector intenta no involucrar-se personalment en el cas, aviat descobrirà que no és fàcil separar els sentiments de la feina. On la puc veure? Prime Video. Quan? A partir del 17 de febrer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: