Netflix bloquejarà o no els comptes compartits?

per Redacció, el 8 de febrer de 2023 a les 08:24
Netflix fa marxa enrere en el seu pla per frenar els comptes compartits. Després de generar molta polèmica entre els usuaris, la companyia ha deixat caure a través d'un portaveu que tot plegat "ha estat un error". En concret, han assegurat que l'aparició de les noves condicions d'ús dels comptes compartits a Netflix "era només un moviment que calia que es veiés a diversos països de Llatinoamèrica" i no a tot el món. Més tard, en l'apartat de Preguntes i Respostes de Netflix, han modificat un dels punts més polèmics dels nous canvis.

En concret, ha desaparegut l'exigència nova que afirmava que si en 31 dies no s'havia enregistrat -un dels usuaris del compte- amb el Wi-Fi del compte principal, aquell dispositiu amb el qual havia iniciat cessió quedaria bloquejat. 


Netflix deixava molt clar que "les persones que no convisquin amb l'usuari hauran d'usar el seu propi compte", assegurant que podrien bloquejar l'accés "en aquells dispositius que no formin part de la teva ubicació principal". És a dir: control d'IP a través de la connexió a internet que, majoritàriament, es fa a través de Wi-Fi. Ara, tot això, pot veure's modificat perquè Netflix hauria decidit fer marxa enrere.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: