Wismichu trenca el silenci sobre AuronPlay i Biyín

per Redacció, el 8 de febrer de 2023 a les 06:00
AuronPlay i la seva parella Biyín estan sent cancel·lats després que hagin sortit a la llum tweets antics de la streamer amb comentaris neonazis i racistes.

El revolt es va ocasionar arran d'una entrevista que l'Axel Blaze va fer a Ithaisa Suárez, la mare d'en Yéremi Vargas, el nen que va desapareixer a Canaries l'any 2007. En aquesta entrevista, Ithaisa va confessar que després de la desaparició, diversos youtubers la van assetjar amb bromes i trucades falses on es feien passar per la policia. Va donar dos noms: Biyín i AuronPlay (que ja li va demanar disculpes en el seu moment).

 
Molts creadors de contingut han volgut donar la seva opinió i en Sr. Cheeto ha estat un dels primers a fer-ho. "No entenc tant revolt per dir-li nazi a un puto nazi", va publicar a Twitter. I també va escriure: "Mai perdonaré aquelles amenaces a Mangel dient que publicarien el seu número a Twitter, cosa que al final van fer. Xupeu-la".

 
Una de les respostes més esperades ha estat la d'en Wismichu, que va ser molt amic d'AuronPlay: "No anava a comentar res més de manera personal. Visc molt tranquil i content allunyat del focus. Però aquesta persona està parlant de mi específicament i insultant-me davant de 100k persones en stream i ja he callat durant molt de temps".

Wismichu ha volgut parlar sobre com és la Sara (Biyín) i ha assegurat que "el pitjor que ha fet la Sara no és el seu passat. El pitjor que ha fet la sara és com tracta als seus éssers propers, mànagers, amics i, fins i tot, parella". I ha afegit que ell va decidir allunyar-se d'aquesta gent perquè "viuen obsessionats amb els números que tenen a Internet. I no s'adonen que el que realment importa està fora de xarxes".
 
Finalment, ha aprofitat per aclarir la seva relació amb AuronPlay: "Estimava molt a en Raul, no era ni de lluny el meu millor amic i ho vaig dir en múltiples ocasions. Però l'estimava, vaig viure una part de la meva vida molt important al seu costat i sé que també va ser així per a ell. Li dec molt i ell a mi".
 
Altres creadors de contingut com Melo More, Miare, Felipez i Vegetta també han publicat tweets al respecte:
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: