7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de febrer de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Tornant d'un viatge amb l'insti, a l'avió, un nen i una nena s'estaven liant pensant que tothom estava dormint i ningú els veia, però jo sí que els vaig veure. La cosa és que la nena tenia nòvio, vaja, a dia d'avui encara estan junts. Ningú sap el que va passar a part de jo i ells.

Noi, 17 anys
Crec que estic pillat d'una amiga de la colla. Ella per setmana santa es va liar amb un amic de la colla i no sé si encara estan d'algo. El tema és que ella està molt carinyosa amb mi (petons, carícies i sobretot m'agafa els cordons de la dessuadora). No sé que fer la veritat i tampoc m'agradaria que la nostra amistat s'acabés per això.

Noia, 15 anys
Quan penso a fer una mam@da em fa molt fàstic i dic això mai ho faré i coses d'aquest pal, per quan em masturbo sempre penso que n'estic fent una.

Noia, 18 anys
Un dia al gym amb el meu personal trainning fent cames amb ell, hi va haver un exercici que ell es va posar darrere meu i em va posar moltíssim. La qüestió és que crec que ho va fer expressament, ja que tenim edats similars. Al final vam acabar follant allà, em va tapar la boca amb la seva samarreta per no fer soroll i vaig tenir 3 orgasmes.

Noia, 16 anys
Espero no ser l'única. M'encanta quan la gent respira bastant fort, no sé em relaxa bastant. La meva profe de repàs entre la mascareta i tot respirava fort i m'encantava. No ho sap ningú.

Noi, 18 anys
El meu nòvio m'ha posat les banyes amb un de Sóller, només ho sabem nosaltres tres. El que passa és que jo ho sé i seguesc amb la meva parella, no ho cont perquè no vull que ell passi vergonya.

Noi, 15 anys
Soc gay, però un dia estàvem a casa d'una amiga i una noia va dir "juguem a la botella" i no sé com vam acabar follant tots. El pitjor és que tot eren noies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: