Aquest famós artista s'enfada en mig de la seva actuació i destrossa l'escenari de San Remo

per Redacció, el 8 de febrer de 2023 a les 06:00
El dimarts 7 de febrer es va celebrar al teatre Ariston d'Itàlia el Festival de San Remo per escollir quina cançó representarà al seu país a Eurovisió. El guanyador de l'any passat, Blanco, va assistir al festival per presentar i interpretar el seu últim single "L'isola delle rose". 
 

Tot anava bé fins que l'artista, al mig de l'actuació, va començar a informar que estava tenint problemes amb els seus in-ears i que no se sentia bé. Com que el problema no se solucionava i no se sentia còmode cantant, va deixar de fer-ho i va començar a donar puntades i destrossar el decorat.

La seva actitud no va fer gens de gràcia al públic que es trobava al teatre i van començar a escridassar-lo. Per les xarxes socials també va ser molt criticat, ja que ningú entenia el perquè havia actuat així.

 
Quan va acabar l'actuació, el presentador va preguntar a l'artista què havia passat i ell va aprofitar per donar una breu explicació. Va defensar que "tenia problemes de retroalimentació en els meus auriculars i he decidit gaudir-ho de totes maneres. A vegades no has de seguir el guió".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: