Tot el que se sap sobre l'spin-off de La Casa de Papel

per Redacció, el 10 de febrer de 2023 a les 06:00
Berlín serà el protagonista del spin-off de La Casa de Papel, una aposta de Netflix que veurà la llum el desembre del 2023.

Tot i que la sèrie promet, sembla que Pedro Alonso va dubtar a l'hora d'acceptar el projecte. Ell mateix ho va explicar als periodistes: "Em van preguntar ja fa una llarga estona, abans d'acabar La Casa de Papel, i m'ho vaig pensar molt de debò. Si bé estic agraït a La Casa, tenia constància de la continuïtat de l'exposició que tindria".


Va trigar un dia i mig a dir que sí, però l'actor va confessar que va acabar acceptant perquè "sentia que el personatge tenia xixa per seguir investigant". Al cap i a la fi, Berlín té moltes coses amagades i un caràcter contradictori, la qual cosa li resulta "molt nutritiva com a actor".

En aquesta nova producció veurem al Berlín de fa uns anys, en un moment on "el personatge està trobant el seu propi segell". Això significa que, tot i que hi ha molta llum, també hi ha molt de vertigen. A més, Berlín estarà acompanyat d'una nova banda que li donarà la jovialitat que li agrada.




L'únic que ha avançat Netflix és que tindrà 8 episodis rodats a França i Espanya i que "només hi ha dues coses que poden convertir un dia de gossos en un dia meravellós: una és l'amor i l'altra, un botí milionari. Aquests són els motors que mouen Berlín als seus anys daurats, quan encara no té noció de la seva malaltia ni està tancat com una rata a la Fàbrica de la Moneda".

Això sí, cal tenir molt clar que, tot i que el personatge ha nascut allà, no és la continuació de La Casa de Papel. Com diu l'actor: "La sèrie trenca totes les servituds que té la continuïtat perquè el parc temàtic tingui nova llum".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: