Així serà Bard, el xat d'intel·ligència artificial de Google

per Redacció, el 9 de febrer de 2023 a les 06:00
Google ha anunciat que llançarà Bard, un xat per intel·ligència artificial que farà competència al ChatGPT. Feia molt de temps que l'empresa estava treballant en la seva creació, però va decidir mantenir-la al laboratori fins que estigués llesta per sortir al mercat.

Tot i que encara no s'ha donat gaire informació, sabem que es tracta d'un sistema conversacional i que funcionarà a través de missatges normals. És a dir, podrem preguntar-li coses de la mateixa manera que li preguntaríem a un amic i Bard ens respondrà o ens ho farà.


Des de fa anys, Google lidera el mercat de la cerca a Internet, però la seva posició s'estava veient amenaçada amb l'arribada de models IA. És per això que l'empresa ha activat un "codi vermell" per llançar com més aviat millor la seva alternativa, que s'integrarà com una funció de cerca dins de Google.

Per tant, Bard no serà independent al cercador i per utilitzar-lo caldrà connectar-se a Internet. Aquest detall és important perquè això no passa amb altres models de IA. I, pel que fa a la seva funcionalitat, Google només ha dit que servirà per saciar la curiositat i per deixar fluir la creativitat.


De moment no s'ha confirmat la data del seu llançament, però arribarà al públic en les pròximes setmanes en una fase de prova. Un cop els creadors s'assegurin que funciona correctament, s'implementarà definitivament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: