Logotip de Adolescents.cat

És veritat que Netflix vol acabar amb els comptes compartits? Aquestes són les mesures que ha anunciat

per Redacció, el 9 de febrer de 2023 a les 10:21
Netflix vol posar fi als comptes compartits. La companyia ha confirmat aquest dimecres al vespre, a través d'un comunicat, que la nova mesura de la plataforma s'aplicarà a partir de ja a Espanya, Portugal, Nova Zelanda i Canadà. Tots els subscriptors hauran d'establir un emplaçament base, una ubicació principal a través del Wi-Fi, i connectar els seus dispositius almenys una vegada al mes per verificar que formen part del mateix compte. La companyia intenta evitar la proliferació de comptes compartits a través de diverses persones en domicilis completament diferents. 

En el cas que un subscriptor tingui una segona residència, viatgi de manera molt freqüent i necessiti fer ús de la plataforma, haurà de verificar-se primer al Wi-Fi principal -el que ha establert com a ubicació primària- i després hauran de verificar-se a la segona ubicació que arribin. Tot això ha estat comunicat per la mateixa companyia a través d'un comunicat especial, on han deixat molt clares les noves línies a seguir per part dels clients de Netflix. 


Nova mesura: es poden afegir usuaris que no convisquin pagant més
Netflix ha afegit una nova mesura, que no havia transcendit abans, que permetrà que els usuaris que tinguin contractats els plans Estàndard o Premium puguin afegir "subcomptes" per a dues persones, com a màxim, amb les quals no convisquin. Cadascun dels subcomptes tindrà un perfil, recomanacions personalitzades, nom d'usuari i contrasenya propis (com ha estat fins ara el que eren els perfils d'un sol compte), amb un cost addicional de 5,99 € al mes per persona (a Espanya). 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: