Snail Vibe, la nova joguina que promet orgasmes intensos

per Redacció, el 17 de febrer de 2023 a les 06:00
El vibrador Snail Vibe combina l'estimulació del punt G i del clítoris gràcies a la seva forma de cargol. Ofereix un plaer lent i constant que permet assolir orgasmes molt potents. 

Els representants d'aquesta joguina sexual asseguren que és "el primer vibrador del món que ofereix el poder de vibració d'una vareta, la profunditat d'inserció d'un consolador i la doble estimulació d'un vibrador de conill". A més, la forma única i flexible de Snail Vibe permet que el clítoris estigui sempre estimulat mentre la vagina rep una penetració profunda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNAIL VIBE (@snailvibe)


Les persones que han provat el vibrador asseguren que és molt més gran del que sembla. Fa unes nou polzades de llarg i s'estén fins a 5 polzades dins la vagina. Tot i que a primera vista pot espantar una mica, en realitat es mou amb molta facilitat. A més, ofereix fins a 5 combinacions de vibracions possibles, de manera que pots trobar l'estimulació que més t'agradi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNAIL VIBE (@snailvibe)


Aquest vibrador s'ha esgotat cinc vegades des del seu llançament i es recomana a aquelles persones que busquen una vibració intensa. La seva venda inclou un cos recarregable i impermeable, així com una funda amb cremallera per guardar-lo i transportar-lo fàcilment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: