Les greus acusacions de Wismichu a aquest famós youtuber

per Redacció, el 10 de febrer de 2023 a les 06:00
Fa uns dies, el youtuber Axel Blaze va entrevistar a Ithaisa Suarez, la mare d'en Yéremi Vargas (un nen que va desaparèixer l'any 2007 a Gran Canària). Durant l'entrevista, la mare va confessar que l'any 2013 va rebre assetjament per part d'alguns youtubers com l'Auronplay i la seva parella, Biyín.

Des d'aleshores, els dos youtubers estan sent molt criticats a les xarxes socials. No només pel cas que explica l'Ithaisa, sinó també perquè han sortit a la llum alguns tweets antics de la youtuber amb comentaris racistes i nazis.

 
Algunes persones públiques s'han pronunciat i han donat la seva opinió sobre el tema. En Wismichu, per exemple, va fer un fil a Twitter explicant el motiu pel qual es va distanciar d'Auronplay i també va parlar de la Sara (Biyín): "El pitjor que ha fet la Sara és com tracta els seus éssers propers, managers, amics i fins i tot parella".

 
Davant d'aquests tweets, el youtuber Javier Olivera ha saltat en defensa de la parella i ha publicat dues imatges d'en Wismichu, una on apareix disfressat de Hitler i una altra amb un llibre del dictador.
 
El youtuber i streamer ha decidit respondre a aquest tweet amb unes captures de pantalla on es pot veure com en Javier Oliviera li tirava la canya a la Miare quan ella encara era menor. "Hola Javi, a la primera foto tenia uns 15/16 anys. Tres menys que la Miare quan et vas intentar ficar al seu llit i et va rebutjar. Tenint tu 30, dona i fills. Motiu pel qual estàs obsessionat amb ella des de llavors. La segona és un vídeo sobre llibres de youtubers".
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: