Logotip de Adolescents.cat

Leonardo DiCaprio estaria sortint amb una noia de 19 anys

per Redacció, el 10 de febrer de 2023 a les 06:00
Hi ha una teoria sobre la vida amorosa d'en Leonardo DiCaprio que diu que no surt amb dones que tinguin més de 25 anys. El motiu és que, si fem una vista enrere i observem les parelles que ha tingut l'actor, veurem que cap ha superat mai aquesta edat.

Sembla que l'actor està il·lusionat amb la model israeliana Eden Polani de 19 anys. La diferència d'edat ha estat molt criticada a les xarxes socials, ja que en DiCaprio ja té 48 anys. "Que algú m'expliqui que té en comú un home que s'acosta als 50 amb una noia de 19 anys" o "Algú ha de parar DiCaprio. Era divertit fa 10 núvies enrere" han estat alguns dels comentaris que ha estat deixant la gent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)


La parella va ser fotografiada amb una actitud afectuosa a la festa del cantant Ebony Riley. Els rumors de què en DiCaprio l'havia estat seduint no van trigar a sorgir. I és que l'última relació coneguda de l'actor va ser amb Camila Morrone, amb qui va començar a sortir quan ella tenia tan sols 20 anys.


Els rumors, però, no estan confirmats. De fet, el mitjà Pagesix assegura que "no hi ha res de veritat en això (la relació). Estava assegut al costat d'Eden en una festa musical, juntament amb moltes altres persones. És una ximpleria. Clarament, Leo no pot estar sortint amb totes les persones amb qui està en una habitació".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)


Però, qui és Eden Polani?


L'Eden Polani és una model d'origen israelià que diu a Los Angeles. Treballa per l'agència ITM, la qual també representa models com Naomi Liav, Zuf Capelli i Yael Shelbia. Actualment té més de 240.000 seguidors a Instagram.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: