Logotip de Adolescents.cat

Consells per tenir un (bon) sexe a la dutxa

per Redacció, el 23 de febrer de 2023 a les 06:00
El sexe a la dutxa no té terme mitjà: o t'encanta o l'odies. I, si el teu cas és el segon, probablement és perquè no has trobat una tècnica que et funcioni.

Com explica la sexòloga Juliet Allen, tenir sexe a la dutxa pot ser molt divertit, però també pot ser molt complicat. És per això que cal tenir en compte diverses coses: la primera és que la penetració ha de començar des de darrere. D'aquesta manera la persona receptora pot doblegar una mica els genolls i ajustar la seva alçada amb la de la seva parella per tal de facilitar el moviment.


I la segona és acceptar que la majoria del sexe que practica a la dutxa és de peu. Així que oblida't de totes les imatges que has vist a les pel·lícules amb postures impossibles. El millor per gaudir del sexe és trobar una postura amb què tots dos us trobeu còmodes i no hàgiu de fer un gran esforç. Aquesta és l'única manera de poder-vos centrar en el plaer.

També podeu provar amb la masturbació i el sexe oral, ja que són ideals per realitzar a la dutxa. I no us oblideu dels lubricants, que us ajudaran que tot flueixi millor. Això sí, millor si són a base de silicona o d'oli, perquè els de base d'aigua solen netejar-se massa ràpid. I, sobretot, en cas que utilitzeu preservatiu, millor evitar els lubricants d'oli, ja que poden danyar-los.


Abans de passar a l'acció, però, assegureu-vos que no queda res de sabó, si no us començarà a picar tot i el sexe deixarà de ser tan divertit.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: