Aquests dos famosos anuncien que han posat fi a la seva relació

per Redacció, el 10 de febrer de 2023 a les 06:00
Anuel AA i Yailin van començar a sortir l'any 2021, però no va ser fins al gener del 2022 quan van confirmar la seva relació. Després d'uns mesos junts, van anunciar que estaven esperant una filla, una notícia que va fer molta il·lusió als seus fans.

Tot i que semblava que tot anava bé, l'Anuel ha anunciat a través d'un directe que ja no estan junts. "Estic esperant a Cataleuya, tot i que jo i la seva mare ja no estem junts per coses de la vida", ha comentat al directe pel programa d'Univisión El Gordo y La Flaca.


"Ella està embarassada, podríem viure sota el mateix sostre per construir una família, però per coses de la vida no estem junts", ha seguit dient. I és que la seva filla Cataleuya naixerà en uns dos mesos. Així que d'aquí res podrem veure a la parella fent de pares, tot i que sigui cadascú per la seva banda.
 
A més, el cantant també ha volgut deixar clar que la seva ex és una persona de "bon cor" i que no vol que ningú la jutgi: "Un no ha de jutjar a les persones sense conèixer-les. Doneu-li suport, perquè està treballant i és la mare de la meva filla. Sigui com sigui, és la meva família i sempre ho serà".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: