Els experts descobreixen quina és la característica que ens fa menys atractius

per Redacció, el 18 de febrer de 2023 a les 06:00
L'atractiu que els altres veuen en tu no depèn únicament del teu físic, sinó també de la teva personalitat i valors. Així doncs, hi ha certes actituds que et poden fer perdre molts punts com, per exemple, la falsa humilitat.

Com expliquen des de El Confidencial, "tenir aquesta actitud no funciona per guanyar-te a la gent, ja que d'acord amb l'anàlisi, fa que les persones perdin confiança en tu". I no és d'estranyar. Pensa en aquella amiga teva que és un pivon i que saps que ella ho sap, però que està tot el dia dient que és lletja. Lluny de fer-te sentir llàstima o compassió, et molesta.


O pensa en les celebritats que cada cop que guanyen un premi no són capaces de reconèixer el seu esforç. Estan esforçant-se a ser humils per no semblar prepotents, ja que és una característica molt odiada i criticada per tothom. Però estem parlant de dos extrems i la clau està en el punt mitjà: ni una falsa modèstia ni una autoconfiança exagerada. Simplement un amor propi raonable.

Així doncs, no tinguis por a acceptar les coses que tens i que fas bé. Això no vol dir que hagis de xulejar i refregar-ho, sinó que quan et facin un elogi l'acceptis. En comptes de dir "no tens raó" o "no n'hi ha per a tant", respon amb un simple "gràcies" i un somriure. Mostra't i accepta't tal com ets i resultaràs molt més atractiu/va.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: