La protagonista de la pitjor cita de First Dates explica la seva experiència

per Redacció, el 13 de febrer de 2023 a les 06:00
La cita entre la Luisa i en Med podria considerar-se una de les pitjors de la història. La parella es va conèixer al programa First Dates i el seu sopar va ser un dels més incòmodes que s'ha gravat mai.

Tot va començar quan després d'una estona parlant educadament, la Luisa es va començar a interessar per l'alimentació del jove. Ell es va mostrar molest per l'actitud de la noia i, en assabentar-se que era metgessa, va començar a fer-li preguntes sobre la seva professió amb una actitud desconfiada. Ella va començar a sentir-se molt incòmode i li va comunicar que no li estava agradant gens la seva actitud.

 
@meetingmara Si en vez de sentirte en una cita te sientes como si fuera un examen es 🚩 #firstdates #firstdatescuatro #medyluisa #cita #citaromántica #enamorarse #amor #pareja #examen #redflag #malacita #mansplaining #datefails #fyp #fy #parati #humor #meme #memes ♬ sonido original - Mara Mariño

Un cop va acabar el sopar, va arribar el moment de preguntar-los si tindrien una segona cita. Ella va ser la primera a respondre i va dir que no, perquè sentia que no havien congeniat i ell va respondre que tampoc perquè "no és el meu prototip de noia i li podria brindar com a molt la meva amistat", a la qual cosa ella va dir que no volia ni això.


La seva cita s'ha fet molt viral i la mateixa Luisa ha publicat uns TikToks sobre el tema. En el primer d'ells apareix amb la seva bata de metgessa i la banda i el diploma de graduació de la carrera de Medicina. "Si no em poso tot això, la gent no em creu per la meva personalitat i la meva manera de ser, cosa que em sembla molt lleig, perquè s'està encasellant els metges", diu.
 
@luuiisaafer1 #FirstDates #Luisa #LuisaFernanda #cuatro #cita ♬ original sound - luuiisaafer1

"Els metges som de totes les formes, de tots els colors i de totes les personalitats, cosa que és molt guai", explica al primer vídeo. I continua en un segon fent referència a la cita i confessant que va ser molt pitjor del que es va veure, ja que van tallar molts trossos. "Vaig intentar fer el sopar el més amé possible, però va arribar un punt en què estava fastiguejada i enfadada" i, com que ell no s'atrevia a demanar el compte per poder acabar de sopar i marxar, al final ho va fer ella.
 
@luuiisaafer1 No me critiquen mucho por la calidad del video. Es el primer video que hago para esta app y todavía no sé cómo manejarla #firstdates #luisa #LuisaFernanda #cita ♬ original sound - luuiisaafer1


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: