Creus que ets una persona emprenedora? Això t'interessa

per Elvira Vilardell, el 10 de febrer de 2023 a les 15:33
Algun cop heu pensat que us agradaria muntar la vostra pròpia empresa? Teniu idees de negoci, però no sabeu com fer-les realitat? Doncs heu de saber que actualment hi ha moltes eines i entitats, com ara Barcelona Activa, que us poden ajudar de manera totalment gratuïta.

Aquest dijous, precisament, Barcelona Activa, juntament amb Pimec Joves i Metrópoli, van organitzar l'acte Emprendre el vol. Una xerrada centrada en emprenedoria i en com iniciar un negoci quan ets jove.

Hi van participar Francesc Font, co-founder d'Incapto Coffee, Marta Rodríguez, CEO de Blind Stairs i Mar Alarcón, Co-founder de Terap.me. Tots tres van explicar les seves experiències i van donar a conèixer les seves iniciatives, tres projectes nous que ja s'estan convertint en empreses reconegudes.
 

Tots ells van coincidir en què emprendre no és fàcil, però compensa, ja que estàs donant vida a un projecte en el qual creus i a més a més, també estàs donant feina a altres persones.

En aquest sentit, van donar alguns consells als joves que hi havia entre el públic i que volien engegar el seu propi negoci. La Marta Rodríguez, per exemple, va comentar que ella i el seu soci havien començat Blind Stairs a través del programa de preincubació de Barcelona Activa, el qual ofereix suport a les start-ups.
 

Un moment de l'acte d'aquest djous. Foto: Barcelona Activa


De fet, com us dèiem al principi, Barcelona Activa ofereix moltes eines als joves que volen emprendre, com ara assessorament gratuït, espais de coworking, programes per a start-ups...podeu trobar tota la info a la seva web.

I això no és tot, també hi ha programes pensats per sectors concrets, com ara cuina o moda, entre altres. Per tant, si us interessa engegar un projecte en algun d'aquests àmbits us animem molt a què consulteu Barcelona Activa.

Hi trobareu programes com B-step, sobre esports i tecnologia; Barcelona Fashion Forward, centrat en la moda, l es tendències i la innovació, i CreaMedia, enfocat en els projectes audiovisuals i culturals.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: