Aquesta famosa parella s'ha separat?

per Redacció, el 13 de febrer de 2023 a les 06:00
La María Pedraza i l'Álex González sempre han intentat mantenir la seva relació en privat. És per això que moltes vegades han sorgit falsos rumors de què la parella estava travessant una crisi, ja que no sempre es deixaven veure junts.

L'últim cop que se'ls ha vist junts ha estat als Premis Goya 2023 i s'han mostrat molt distants. L'actor, per la seva banda, confessava que aquesta edició "és especialment il·lusionant perquè hi ha moltes interpretacions, muntatges, sons..." i va aprofitar el moment davant les càmeres per dedicar unes boniques paraules a Carlos Saura, Goya d'Honor del 2023: "És una gran pèrdua i bé, crec que en aquests casos sempre s'ha de pensar en tot el que ha deixat, tant professionalment, per suposat, com personalment. I quedar-nos amb el llegat".


Les càmeres d'Europa Press van seguir entrevistant-lo i després de preguntar-li sobre els seus propers projectes, van preguntar com estava la seva vida amorosa actualment. L'actor va respondre que "bé, tot en ordre" i avisava que "d'això em costa parlar. Per una nit que és per a celebrar el cinema espanyol".
 

La María Pedraza també va haver de respondre unes preguntes i va assegurar que aquest Sant Valentí el passarà amb ella mateixa, però que amb això "no vol dir res". "Estic aprenent a estimar-me a mi mateixa, però perquè és una cosa que molts cops ens costa descobrir (...) M'estic enamorant de mi mateixa, passo molt temps sola", assegurava.

Així doncs, tot apunta que la parella es podria haver separat, però cap dels dos ho ha volgut confirmar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: