Aquesta famosa anuncia que està embarassada

per Redacció, el 13 de febrer de 2023 a les 06:00
Després de cinc anys sense pujar a un escenari, Rihanna ha actuat al State Farm Stadium a Glendale, Arizona, per la Super Bowl. Quan l'artista ho va anunciar, tots els seus fans van respondre molt emocionats.

Com expliquen des de Yasss, al show va interpretar algunes de les seves cançons més icòniques. Va començar amb una versió electrònica de 'Bitch Better Have my Money' i després va seguir amb 'Where have you been', 'Only girl (in the World)', 'We found love', 'Rude boy', 'Work', 'Wild thoughts', 'All of the lights', 'Umbrella' i va acabar amb 'Diamonds'.


Una de les coses que més va cridar l'atenció de la seva actuació és que va aparèixer a l'escenari amb un vestit esportiu de color vermell molt cenyit. Gràcies a això, els espectadors van poder veure que l'artista està embarassada del seu segon fill, fet que ningú esperava, ja que fa tan sols vuit mesos que va donar a llum per primera vegada. Tot i això, els seus fans estan molt contents.

Pel que fa a les opinions de l'actuació de la Rihanna a la Super Bowl, sembla que no tothom ha quedat satisfet. I és que, tot i que hi ha persones que asseguren que els ha encantat el show minimalista de l'artista perquè creuen que ha pogut lluir la seva veu, n'hi ha d'altres que pensen que no ha estat a l'altura i que esperaven més d'ella.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: