Logotip de Adolescents.cat

Què cal fer si el preservatiu es queda dins la vagina

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 06:00
El preservatiu és un dels mètodes anticonceptius més utilitzats actualment, ja que no només protegeix d'un possible embaràs, sinó també d'infeccions de transmissió sexual.

Tot i que la seva eficàcia oscil·la entre el 86 i el 98%, hi ha algunes circumstàncies que poden fer que el condó es quedi dins la vagina en acabar el coit. La més comuna és que després de l'erecció el penis redueix la seva mida i, per tant, el preservatiu queda gran. Si no es va amb compte a l'hora de retirar el penis de dins la vagina, el condó es pot quedar dins. Per aquest motiu és millor retirar el preservatiu quan el penis encara està erecte.

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: