Quant cobren els artistes famosos per tocar a una festa privada?

per Redacció, el 14 de febrer de 2023 a les 06:00
Segur que alguna vegada has somiat amb què el teu grup o artista preferit vingués a tocar a la teva festa privada i el tiktoker @joanmusiccc ha volgut descobrir quin preu tindria això.

Per aconseguir aquesta informació, va crear un correu electrònic professional i un organigrama on apareixien tots els serveix que l'empresa fictícia oferia. Després, va enviar un correu preguntat per quants diners tocarien a una festa privada a més de 100 artistes reconeguts com Bad Bunny, Mike Towers, Farruco, etc.

 
@joanmusiccc A qué no adivinas cuánto cobra Farruko #farruko #blessd #zionylennox #nacho #musica ♬ Pepas - Farruko

Segons explica el tiktoker al vídeo, Farruko va ser l'artista que més diners va demanar: ni més ni menys que 550 mil euros. Seguidament, trobem a Zion y Lenox, que van demanar una suma de 250 mil euros i el viatge, l'allotjament i els tests covid (en cas que fossin necessaris) a part.


Myke Towers va posar un preu de 200 mil euros que, tot i que no és gens econòmic, podria ser més elevada tenint en compte que es tracta d'un dels artistes més reconeguts del món del trap llatí. I els artistes Nacho o Blessed van ser els qui van posar un preu més assequible: 50 mil i 75 mil euros, respectivament. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: