Torna el Saló de l'Ensenyament: què hi trobaràs?

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 06:00
El Saló de l'Ensenyament torna un any més al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 15 al 19 de març. En aquesta 32a edició reunirà als palaus 1, 2 i la Plaça de l'Univers l'oferta més completa de graus universitaris, estudis superiors, estudis complementaris, formació professional, batxillerat, formació ocupacional, art o idiomes.

Com segurament ja sabeu, l'objectiu del Saló de l'Ensenyament és ajudar a totes aquelles persones que voleu seguir formant-vos a escollir el vostre futur acadèmic i laboral. Per aquest motiu, el saló us ofereix tota la informació necessària per prendre una decisió, així com orientació i assessorament tant a vosaltes com a les vostres famílies. 

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: