7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
El profe de música em posa molt, i cada vegada que em masturbo penso en ell i jo follant a la sala de música quan no hi ha ningú.

Noia, 12 anys
Quan estic sola a casa faig servir una màquina (que en teoria és per fer massatges) que vibra MOLT i fa llum per masturbar-me. La millor sensació de la meva vida. I quins orgasmes...

Noi, 17 anys
Porto des dels 3 anys fent natació i aquest any ens han canviat l'entrenador per un de més jove i que està boníssim. Un dia em vaig quedar més estona a la piscina per estar a tope per la compe. Total, que el meu entrenador em va esperar i quan vam anar als vestidors ens vam acabar dutxant junts. La seva polla era gegant i em vaig empalmar. Aquell dia vam acabar follant i ja no parlem del tema, però espero que tornem a dutxar-nos junts. El millor polvo de la meva vida.

Noia, 24 anys
Sóc verge i no m'he liat tampoc (cosa que poques persones saben). La cosa és que he fet sexting amb un noi que vaig conèixer per una app. Ningú ho sap, ni les meves millors amigues.

Noi, 18 anys
En unes colònies em vaig quedar a l'habitació (érem 3 nois i jo soc gay). Total, que vaig tancar les portes i finestres i em vaig masturbar amb els calçotets d'un dels de l'habitació.

Noia, 15 anys
Jo tinc els pares separats i el meu pare sempre que vaig a se casa em diu que truqui el timbre perquè així sap que he arribat. Un dia vaig anar-hi i no vaig trucar el timbre. En entrar al menjador el vaig pillar mirant porno i fent-se una paja. I des d'ara ja no tinc claus de casa, només de la porta de baix.

Noi, 14 anys
Em mola una companya de classe. La cosa és que a un amic meu també li agrada la mateixa noia. Ell se li va declarar i ella el va deixar a la friendzone. Ara no sé com dir-li.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: