Paula Gonu i aquest influencer estan sortint?

per Redacció, el 14 de febrer de 2023 a les 09:44
Ja fa temps que es parla sobre una possible relació entre Arnau Marín i Paula Gonu. I precisament aquest cap de setmana s'han tornat a disparar els rumors després que els veiessin junts, amb actitud afectuosa, al festival de música de Nevalia.

I és que diversos amics de tots dos van penjar stories on apareixien plegats, en algunes se'ls podia veure abraçats i en altres a punt de fer-se un petó.

 
@abelplanelles PAULA GONU Y ARNAU MARIN!! #viral #fyp #parati #foryou ♬ Flowers - Miley Cyrus

Tot i que no hi ha cap fotografia que confirmi la relació, i ells tampoc n'han parlat, són molts els que donen per fer que Paula Gonu i Arnau Marín són parella.


Actualment, són dos dels influencers amb més seguidors a Espanya. Ella compta amb una comunitat de gairebé 3 milions de followers entre TikTik i Instagram, mentre que ell supera el mig milió. Tenint en compte la seva popularitat, és normal que vulguin ser discrets i mantenir la seva relació en un segon pla. Ara, caldrà veure si després de tantes setmanes de rumors en parlen o prefereixen seguir sense fer cap declaració.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐭PAULA GONU (@paulagonu)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by arnau marin (@arnaumarin)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: