Logotip de Adolescents.cat

La Laura Escanes escalta a Instagram amb aquest missatge

per Redacció, el 14 de febrer de 2023 a les 06:00
Aquest cap de setmana la Laura Escanes s'ha desplaçat fins a Formigal per gaudir del Nevalia, el festival d'hivern que se celebra al Pirineu Aragonés. La seva parella actual, Álvaro de Luna, era un dels artistes convidats i la influencer ha anat a veure'l i a gaudir del festival com la resta dels assistents.

Sembla que això no li va fer gaire gràcia a algun dels seus seguidors i la van considerar una mala mare per no estar 24/7 amb la seva filla. De fet, la influencer va compartir a les històries una captura de pantalla d'un missatge que deia: "I la teva filla? Que te la cuidi un altre, no?"

 

I és que la Laura Escanes està molt cansada de rebre constantment comentaris sobre la seva maternitat, i per això ha volgut respondre públicament al comentari: "No hauria de donar explicacions, però em bull la sang cada cop que llegeixo comentaris així perquè mai se li preguntaria això a un home", comença dient.


"La meva filla té pare i tenim la meravellosa sort de poder passar el mateix temps amb ella tant ell com jo. Custodia compartida li diuen". I afegeix: "D'altra banda, és el meu Instagram i cada cop publico menys de la meva filla precisament per coses com aquesta. El que veieu a Instagram no són les 24 hores de la meva vida".

"Però imagino que tota aquesta gent que està pendent de les meves passes s'haurà adonat que les setmanes que estic amb la meva filla estic més desapareguda per aquí. Aquesta setmana no em tocava estar amb la meva filla i què faig? Dic que no a tots els plans que tingui? No sigui que la gent em vegi pel carrer sense la meva filla. Em quedo a cada plorant? Joder. Sembla mentida que encara haguem d'aguantar aquests comentaris", conclou la influencer.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: