Aquests són els 10 artistes millors pagats del món, segons Forbes

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 06:00
La revista Forbes ha tornat a elaborar una llista dels artistes més ben pagats del món aquest 2022. En total, els que més han guanyat aquest any han recaptat 1.350 milions de dòlars, la meitat que els 10 principals de l'any passat.

En primera posició trobem a Genesis, els pioners del rock progressiu. L'any 2022 van vendre els seus drets musicals per 300 milions de dòlars a Concord Music Group.


A continuació trobem a Sting, que també va obtenir 300 milions de dòlars abans de pagar els honoraris en vendre tota la seva producció musical, tant en solitari com amb The Police, a Universal Group.

Tyler Perry es troba a la tercera posició gràcies als seus fluxos d'ingressos simultanis del cinema, els seus programes BET TV i l'extens estudi de producció que posseeix a Atlanta. Perry és l'únic multimillonari de la llista amb una fortuna estimada de mil milions de dòlars.


El duet de Trey Parker i Matt Stone va tenir un any excepcional i va tenir molts guanys per un acord heretat d'HBO Max i Book of Mormon. La majoria dels seus ingressos provenen d'un acord amb Paramount, que garanteix a la parella 935 milions de dòlars durant sis anys.

James L. Brooks i Matt Groening, els creadors de Els Simpson, van migrar les 30 temporades a Disney+ des de FX per uns 52 mil milions de dòlars. Segons fonts familiaritzades amb l'acord, els cocreadors de la sèrie han guanyat uns 105 milions de dòlars anuals.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forbes (@forbes)


En Brad Pitt també es troba a la llista, ja que li atribueixen uns ingressos de 113 milions de dòlars per la seva productora Plan B. A més, es calcula que va guanyar uns 30 milions de dòlars extres pels seus papers a Bullet Train, Babylon i The Lost City.

Els Rolling Stones van recaptar 136 milions de dòlars amb una gira i es van emborsar més de 8,5 milions de dòlars per nit en una gira de 15 ciutats per Europa l'estiu passat.

El gran èxit de la segona entrega d'Avatar ha convertit a James Cameron en el director d'una de les pel·lícules més taquilleres de tots els temps. La seva segona aparició a Pandora li ha reportat almenys 95 milions de dòlars, segons alguns experts de la indústria.

Taylor Swift és l'única dona que apareix a la llista. Es calcula que els seus ingressos combinats de les vendes de discos físics, la transmissió a plataformes com Spotify, les descàrregues digitals, les llicencies i la sincronització són d'uns 92 milions de dòlars.

I, per últim, trobem a Bad Bunny, conegut per combinar el reggaeton amb el Trap. Aquest últim any s'estima que ha guanyat uns 88 milions de dòlars i ha entrat en el Top 10.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: