Com ser una "Vanilla Girl", la nova tendència de TikTok

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 06:00
La 'Vanilla Girl' és una nova tendència que s'ha popularitzat a TikTok i es caracteritza per la bellesa natural, el minimalisme cosmètic i la conformitat.

El primer que podem apreciar d'aquest estil és que s'utilitza molt poc maquillatge. Amb un bronzejador, un corrector, unes ombres d'ulls suaus, un blush i un gloss pels llavis n'hi ha prou. Com més natural sigui, millor. A més, la idea és que la majoria de productes que es fan servir siguin sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

 
@makeupbyssara PUEDE SER MÁS PRECIOSOOO🌷 #vanillagirlmakeup #makeuptutorial ♬ Collide Slooow Leyyy (Remix) - FAITAH NADA

En el cas de la roba passa el mateix. S'intenta que sigui roba de segona mà i s'intenta optar per bàsics que duraran molt de temps per tal de reduir residus. Això és degut al compromís amb el medi ambient que té aquesta tendència, fet que també es tradueix en utilitzar mitjans de transport sostenibles com la bicicleta i comprar aliments orgànics i de km 0.


El pentinat també s'ha d'adaptar a aquest estil de vida, i per això s'opta per pentinats despreocupats com una cua baixa i despentinada o un recollit amb una pinça.
 
@urfav.vanillagirl vanilla girl hairstyles 🤍 #hair #hairstyle #vanillagirl #vanilla #vanillagirlaesthetic #foryou #fypシ #zyxcba #inspo #foryoupage #vanillagirls ♬ original sound - owen 🦦

Però això no és tot, sinó que ser una "Vanilla Girl" també implica cuidar la salut mental. És per això que el journaling sol ser un exercici imprescindible, ja que ajuda a valorar el que tenim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: