Quatre exestudiants de la Universitat Pompeu Fabra denuncien que un catedràtic les va assetjar

per Redacció, el 14 de febrer de 2023 a les 16:13
Quatre exestudiants de la Universitat Pompeu Fabra han denunciat que mentre cursaven el doctorat de Biomedicina la UPF un catedràtic les va assetjar “de forma constant”.  Els casos els ha fet públics el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans a Twitter. 

En un comunicat, el sindicat afirma textualment que “són nombrosos els testimonis de dones que han patit assetjament per part de suposats professionals de la universitat” i es queixen que la uni “ni s’immuta”.  Diuen que es troben amb “una universitat que lluny d’oferir una solució a les víctimes i plantar cara al catedràtic, es desentén de les agressions amb excuses buides, cosa que la converteix en còmplice”.


La UPF ha respost el fil de Twitter assegurant que “va tenir coneixement d’aquest cas fa uns dies” i que van activar els procediments interns oportuns. A més a més, també afirmen que se seguirà el cas i que s’emprendran les accions que siguin necessàries.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: