Piqué parla per primer cop sobre Shakira després de la ruptura

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 06:00
Durant aquests últims mesos Gerard Piqué ha evitat donar detalls sobre la ruptura amb Shakira, tot i que li ha llançat alguna indirecta arran de la seva cançó amb Bizarrap. Finalment, però, s’ha atrevit a parlar sobre la relació que manté amb la mare dels seus fills.

La conversa va sorgir en un directe de TikTok entre l’exfutbolista i l'streamer John Nellis. Estaven parlant sobre qui era la persona més famosa que tenia als contactes i ell va respondre el següent: "Diria que... Shakira, que va ser la meva parella. Estic pensant en seguidors, Instagram... Si és algú que no sigui relacionat amb el futbol".

 
@johnnellis_ Who is Pique's most famous phone contact? 📞 #football #footballtiktok #footballvideo #footballedit #pique #fcbarcelona #fcb ♬ original sound - John Nellis

Respecte a la separació, va confessar: "Els últims mesos per mi han estat complicats, necessitava desconnectar i marxar uns dies de vacances". Fins i tot va assegurar que estava tan atabalat amb la situació que ni tan sols va veure el Mundial de Qatar: "No he vist cap partit, només la final, i no tot el partit sencer. Encara no he parlat amb en Messi després d’haver guanyat la Copa del Món".


Per la seva banda, ahir Shakira també es va dirigir a Piqué a través d'un vídeo de TikTok que ha generat molta polèmica. A les imatges, la podem fregant el terra mentre de fons se sent la cançó Kill Bill de SZA. En concret, es pot escoltar aquest fragment:

"I might kill my ex, not the best idea
His new girlfriend's next, how'd I get here?
I might kill my ex, I still love him though
Rather be in jail than alone".

 
@shakira

 

♬ Kill Bill - SZA


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: