Aquesta famosa actriu denuncia el tracte que va rebre als Goya

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 09:45
El Goya continuen generant debat. Després de la polèmica amb Berta Vázquez i els comentaris cap al seu físic, ara Ana Fernández ha volgut denunciar una altra situació que molts cops passa desapercebuda: el tracte que reben alguns actors i actrius.

L'artista, coneguda pels seus papers a Las chicas del cable i Los protegidos, entre altres, s'ha queixat en un post a Instagram de "la prohibició" que l'organització els va imposar a ella i a altres actors. En concret, no els van deixar desfilar per la catifa vermella ni tampoc els van deixar ser a la sala principal on se celebrava la gala."Els 'losers' entrant per la part de darrere, sense ser vistos", es pot llegir al post.


I quines raons els van donar des de l'organització dels Goya? Doncs segons Ana Fernández no van rebre cap explicació argumentada, només van rebre "excuses". Els responsables de la gala la van avisar que no podria passar per la catifa vermella quan faltava una setmana pels Goya. "L'estilisme, els vestits, els bitllets d'Ave, la nit d'hotel...ja estava tot llest", escriu.

En aquest sentit, li van dir que per poder desfilar per la catifa vermella, s'havia de fer una "petició prèvia" o bé "ser acadèmic", és a dir, pagar una quota. Malgrat tot, l'actriu remarca que algunes persones que no complien cap de les condicions sí que van desfilar davant les càmeres.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: