Logotip de Adolescents.cat

T'agradaria treballar amb Ibai Llanos i Piqué? Així és com pots aconseguir-ho

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 06:00
Degut al gran èxit que ha tingut la "Kings League", els fundadors han decidit crear la "Queen's League", una nova lliga per dones. Ha estat en Piqué qui ho ha anunciat i ha explicat que tindrà 12 equips i que també serà de futbol-7 amb partits de 40 minuts dividits en dues parts.

Sembla que algunes de les regles ja existents a la "Kings League" es mantindran en aquesta nova lliga com els penals d'un contra un, el servei de banda, inclusió de jugadores i exjugadores professionals, canvis il·limitats i més. L'Ibai Llanos, el Rivers, el DjMario, el TheGreft i en Gerard Romero han confirmat que tindran equip femení.


L'organització d'en Piqué ha compartit a InfoJobs la convocatòria per buscar jugadores per la lliga femenina. Un dels requisits per aplicar és viure a Barcelona, no es requereix experiència i no s'especifica el sou ni el contracte que s'ofereix. A més, es demana que la persona que vulgui aplicar enviï un vídeo de màxim 30 segons presentant-se i mostrant el seu talent.

 Com apuntar-se


"Per fer-nos arribar el teu vídeo, només has de copiar l'enllaç del teu vídeo (allotjat a YouTube, TikTok, Twitter o similar) un cop t'inscriguis a aquesta oferta. És IMPRESCINDIBLE que enviïs el vídeo. I no t'oblidis de respondre totes les preguntes que et fem". De moment ja hi ha 1.352 inscrits i només ofereixen 120 vacants.

A part de jugadores, busquen un/a streamer per narrar la "Queen's League". L'únic que es demana és que la persona tingui coneixements de futbol i de Twitch. La posició serà a Barcelona i també demanen un vídeo de la persona mostrant el seu talent per narrar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: